Blokkadevrij paardrijden

Veel ruiters en/of paarden ondervinden angst, spanning of afkeer ten opzichte van elkaar of het werk.
Wij gaan d.m.v. paardencoaching en/of training/les op zoek naar de blokkades in jou ten opzichte van het paard en naar die van het paard. Wanneer we helder hebben wat er onder de angst zit of waar de spanningen/blokkades vandaan komen, kunnen we aan de slag met oefeningen en de inzichten gaan gebruiken voor verandering.

Volgend leiderschap

Je kunt bij ons 2 dingen doen om deze techniek te ontdekken en eigen te maken.

Tijdens een coachsessie kijken middels opdrachten hoe de interactie is tussen paard en mens en gaan met de inzichten die we verkrijgen aan de slag. Je kunt ook kiezen voor een training of les, dan werken we direct aan de omgang met je paard, jullie talenten en techniek. Met beide methodes kun je hetzelfde resultaat behalen, het is maar net wat het beste bij jou en je paard past.

Wil je graag training of les ga dan naar: Klassieke rijkunst Of horsemanship

De rode draad is echter dat we altijd het paard volgen in zijn beweging, zijn mentale/emotionele gesteldheid en zijn talenten om vanuit dat punt leiding te geven en het paard in verbinding mee te nemen in jouw wensen. Het is een andere kijk op hoe je het begrijpelijk en duidelijk houdt en met het paard omgaat/werkt en daarmee het beste uit je paard en jezelf haalt. Het stelt je in staat om die dingen te veranderen die nodig zijn om actief en assertief samen met je paard een harmonisch team te zijn.

Paardencoaching, Hoe gaat het in zijn werk?

Door een simpele opdracht uit te voeren naast en met het paard ontstaat er interactie waaruit blijkt wat wij met onze lichaamstaal en energie vertellen. Bij elke persoon komen eigen specifieke kernkwaliteiten en gedragspatronen naar voren.
De informatie die hier boven komt is van grote waarde, waardoor we onze kwaliteiten kunnen versterken en aan verbeterbare punten kunnen werken.

Kosten losse coachsessie € 85,- per sessie.